ROZHOVOR S NAŠÍM BRANKÁŘEM MICHALEM LEBEDOU

14.10.2012 21:17
 

A

 
SISI: Jak hodnotíš nedělní zápas s Lysou nad Labem?
ML: Hodnotím ho výborně. Jako hráče jsme si obsazovali, sice byli rychlejší, byli to všechno mladí kluci, ale myslím si, že jsme si svojí hru odvedli, že jsme i odvedli dobrý výkon a bod jsme si určitě zasloužili.
 
SISI: Myslíš si, že jste měli na to vyhrát?
ML: To si nemyslím, oni byli opravdu dobří. Uďáli nás tam vzádu, ale jak říkám, prostě my jsme hráli naší hru a tak myslím, že je pro nás bod hodně cenej.
 
SISI: A v čem si myslíš, že byste se měli podle tebe ještě zlepšit?
ML: To je výborná otázka…my by jsme se měli určitě zlepšit v tréninkách. Tam by mělo chodit více lidí, aby vlastně nabyli tu fyzičku. Na tréninky vlastně chodí ti samí lidi a chodí nás málo.
 
SISI: Mockrát děkujeme…
ML: Děkujeme za rozhovor a snad někdy příště dostanu ještě šanci.
 

B

 
 
SISI: Jak hodnotíš zápas „B“ mužstva a Svojšic?
ML: Tak já si myslím, že tam to bylo neúspěšné utkání z naší strany. V první půlce jsme měli pět šancí jasnejch a už jsme mohli vyhrávat 5:0, ale hold prostě neproměnili tutový šance, takže si myslím, že je tam velký zklamání, a že tam měli být tři body.
 
SISI: Myslíš si, že byla remíza zasloužená?
ML: NEBYLA! Měli vyhrát, ale kdyby nebyli debilové a proměnili těch svých pět šancí, co měli v první půlce, mohlo to dopadnout jinak.
 
ZG: Který hráč byl pro tebe největším zklamáním?
ML: Tak největším zklamáním pro mě byl asi Pepik Vančura, že neproměnil tu penaltu, ale jinak on se opravdu snažil hrát, ale jinak to nešlo.
 
SISI: Tak moc děkujem…
ML: No není zač…