ROZHOVOR S LADISLAVEM BRTNÍKEM O ZÁPASECH S OSTROU A BEČVÁRAMA

17.10.2012 19:59
 

A

 
SISI: Jak hodnotíš zápas v Ostré a jaký máš pocit z toho, že jsme porazili lídra soutěže?
LB: Tak určitě je to dobrej pocit vyhrát tam. Šli jsme tam s tím, že buď maximálně uděláme remízu nebo dostaneme co nejmíň gólů. Vyšlo nám to, bránili jsme dobře. Tomáš Cháberů dal v prvním poločase hezkej gól. Pak jsme si řekli, že musíme bránit, trošku se stáhnout, protože oni jenom nakopávali a tím jsme dali druhej gól, když ho Roman Hošek střelil z tresňáku. Pak jsme dali na 3:0 a potom jsme už jenom bránili, tlačili nás jejich nákopy. Byly dobrý. Trenér nám řek, abysme si na to dávali pozor. Jsme rádi za výhru a tři body jsou krásný z venku.
 
SISI: Myslíš si, že jste si výhru zasloužili?
LB: Výhru zasloužili…ta Ostrá byla určitě lepší, ale nedali tutovky a to byla jejich chyba. Ještě že ten Lebeďák je u nás. My jsme ze čtyř šancí dali tři a takovej fotbal je.
 
SISI: V čem si myslíš, že byste se měli zlepšit?
LB: My bysme se měli zlepšit v tom, nabízet se, lepší přihrávky, trošičku rychlejší, podržet balón vepředu, to se nám teď bohužel moc nedaří, ale snažíme se co to jde a zatím ty body dáváme.
 

B

 
SISI: Jak hodnotíš z pohledu diváka „B“ tým v Bečvárech?
LB: Kluci tam nastoupili ve dvanácti lidech z toho Messi a mladej sedmnáctiletej Sova. Trošičku ten Sova neví, kde má běhat a tak. Nebejt tam Lebeďáka, tak mohli dostat bůra a nemuseli se o ničem bavit. Bohužel pak dostali dva góly. Potom nastoupil Pepik Benců a hrálo se jinak. Daly dva góly. Zaplať pán bůh aspoň za tu remízu.
 
SISI: Co je jejich slabina?
LB: Béčka slabina je, že jezděj v málo lidech, potom se to staví špatně a pak se hraje blbě, když tam musíte dát sedmnáctiletého kluka, který nemá zkušenosti nebo Messiho. Nevim no, určitě to položení, co uďál David bylo nejlepší. Mohlo tam taky být víc bojovnosti, víc důrazu a hlavně ty šance nějak proměňovat. Ta obrana tam trošičku hořela, ale zaplať pán bůh za tu remízu.
 
SISI: Díky za rozhovor….
LB: Není zač…