Ratboř zasadila soupeři direkt v poslední minutě

30.09.2012 10:25

Ratboř – Jirny B 3:2

Fotky ze zápasu: kolinsky.denik.cz/galerie/ko-fotbal-ratborjirny.html

Ratboř – Dvakrát vedli, soupeř ale pokaždé dokázal odpovědět. Už to vypadalo, že si oba týmy body rozdělí, jenomže v poslední minutě proměnil Petr Dolejš penaltu a Ratboř se může těšit z dalšího tříbodového zisku ve fotbalové I. B třídě.

„V zápase jsme dvakrát vedli a dvakrát jsme o vedení přišli. Nakonec jsme myslím zaslouženě zvítězili 3:2," uvedl trenér nováčka soutěže Vladimír Pěkný.
„Zápas jsme začali v pomalejším tempu. Těžko jsme se dostávali do kombinace. Hosté nás prvních dvacet minut tlačili. Poté jsme hru vyrovnali a vše korunovali ve 42. minutě gólem Mirka Dolejše. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že vedení zvýšíme, ale místo toho jsme v 54. inkasovali vyrovnávací gól. Zápas se i po vyrovnání vyvíjel pro nás příznivě. V 76. minutě jsme naši snahu korunovali po krásné střele Brtníka druhým gólem. O šest minut později po rohovém kopu hosté vyrovnali. Byl to úplně zbytečný gól. Vrhli jsme se do posledních minut s vervou dát ještě jeden vítězný gól. Po faulu na Cháberu ve vápně jsme kopali pokutový kop a v posledních vteřinách jsme po proměnění strhli vítězství na svou stranu," dodal Pěkný.
Branky: 42. M. Dolejš, 76. Brtník, 90. P. Dolejš z PK. Rozhodčí: Šafránek. ŽK: 0:4. Diváci: 60. Poločas: 1:0.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Kemza, Hošek, Hovorka – M. Dolejš, P. Dolejš, Chábera, Gembiczki (56. Vondráček) – Čmugr (70. Stolárik), Brtník.