Ratboř v souboji nováčků tahala za kratší konec

25.11.2012 19:21

Ratboř - Libice nad Cidlinou 1:2

Fotky: kolinsky.denik.cz/galerie/ko-fotbal-ratborlibice.html

Ratboř – Téměř celou sezonu se pohybovali v popředí tabulky. Až dohrávka rozhodla o tom, že fotbalisté Ratboře nakonec podzimní část I. B třídy zakončí mimo medailová místa. V souboji dvou nováčků totiž na domácím hřišti podlehli Libici nad Cidlinou.

„Začali jsme docela obstojně, měli menší převahu, ale takovou neplodnou. Pomalinku jsme se však vytráceli a sami se dostali pod tlak tím, že jsme neplnili co jsme měli. Nakonec jsme taky dostali góla. Do druhé půle jsme šli s tím, že s výsledkem musíme něco udělat. Šance tam byla, kdy jsme ve 48. minutě nastřelili břevno. Nakonec jsme po trestném kopu Hoškem vyrovnali na 1:1. Pak jsme se ale opět stáhli a inkasovali jsme zbytečně devět minut před koncem. Hosté již zápas nepustili," uvedl trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
„Musím říct si, že Libice byla chvilkami lepší, byla víc na míči. V posledních dvaceti minutách nás také zatlačila, vyvinula tlak a nakonec vstřelila i vítězný gól," dodal Pěkný.
Branky: 57. Hošek – 32. Beneš, 81. Lambert. Rozhodčí: Salač. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 0:1.
Ratboř: Míšek – Vondráček (46. Hošek), Kemza, Skopec, Hovorka – M. Dolejš, P. Dolejš, Švarc, Gembiczki – Čmugr, Chábera.