Ratboř doplatila na špatnou koncovku

11.11.2012 11:09
Ratboř – Bílé Podolí 0:3

Ratboř – Šancí měli jako šafránu. Jenomže žádnou neproměnili a proto fotbalisté Ratboře v dalším kole I. B třídy nestačili na domácím hřišti na Bílé Podolí.

"Začali jsme velmi vlažně. Soupeře jsme podcenili, z čehož jsme se celý zápas neprobrali," konstatoval trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
„V desáté minutě jsme neproměnili gólovou šanci Brtníkem a zbytek prvního poločasu jsme byli pod tlakem. První gól jsme dostali v 18. minutě po krásné akci hostí. Do konce poločasu jsme se už na nic nezmohli. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že zápas otočíme, což se nám také dařilo. Nastřelili jsme břevno, o pět minut později hostující hráč vykopával míč z brankové čáry. Pak jsme měli další dvě tutovky, které jsme bohužel neproměnili. Byli jsme lepším mužstvem, ale v čtvrt hodiny před koncem přišlo potrestání a inkasovali jsme druhý gól a bylo prakticky rozhodnuto. V 90. minutě jsme dostali třetí gól, to jsme již hráli vabank," podotkl Pěkný.
„Myslím si, že hráči soupeře nás přehráli důrazem, přesností a proměňováním šancí. Jestliže nedáme gól z několika šancí, nemůžeme vyhrát. Za naší prohrou stálo podcenění soupeře, za což jsme byli poprávu potrestáni," dodal Pěkný.
Rozhodčí: Drábek. ŽK: 3:3. Diváci: 50. Poločas: 0:1.
Ratboř: Míšek – Skopec, Kemza, Hošek, Hovorka (60. Chvalovský) – M. Dolejš (56. Gembiczki), P. Dolejš, Švarc, Chábera – Brtník, Čmugr.