První mistrovské utkání naše rezerva nezvládla

23.08.2022 11:50

Tři Dvory B        -      Slavoj Ratboř B

                                                                                  4 : 3

Poločas 1:2         Rozhodčí: Peška

Branky: 18., 39. a 89. Hrstka

Sestava: Polák - Šulc, Machan, Franc, Vorlíček – Kratochvíl T, Labai, Hošek, Uher – Vokál, Hrstka

Střídali: Bak, Hotovec, Cjuk, Barnát, Fafejta Š., Černohlávek / brankář/

 

První představení v mistrovské soutěži čekalo rezervu ratbořského Slavoje na půdě ve Třech Dvorech. Hra byla od úvodního hvizdu vyrovnaná, na obou stranách přicházeli šance, ale míč vždy nemířil správným směrem. První branky se dočkali domácí hráči, kdy pokutový kop proměnil Paďouk – 1:0.  Slavoj se nevzdával a bojoval dále, po menším tlaku dostal výhodu volného kopu. K míči se postavil Kratochvíl a přesným centrem našel nabíhajícího Hrstku, který parádní hlavičkou nedal brankáři šanci – 1:1. Opět bylo vidět několik šancí na obou stranách, domácí měli možnost zahrávat standartní situaci z hranice velkého vápna, ale exekutor mířil hodně vysoko. Další domácí pokusy kryl skvěle ratbořský Polák. Slavoj se radoval podruhé, kdy se protáhnul kolem domácí obrany štírek Hrstka a rozjásal naši lavičku  – 1:2. Ratboř šla do kabin s náskokem jedné branky.

Domácí se ve druhém dějství nevzdávali a malinko přitáhli otěže. Z toho v 58. min vyplynula jejich druhá branka, kdy domácí útočník Fila překonal střídajícího Černohlávka – 2:2. A Fila byl opět při chuti, tentokrát jeho pokusy kryl perfektně Černohlávek. Na druhé straně se ukázal opět Hrstka, svojií bojovností dokázal vsítit třetí branku Slavoje, ale sudí byl proti, jeho píšťalka překazila radost Slavoje z důvodu údajného zahrání rukou naše hráče, které viděl pouze on. Radovat se tak mohli opět domácí. Druhá branka aktivně hrajícího Fily otočila utkání ve prospěch domácích – 3:2. Na druhé straně se do zakončení dostal ratbořský Machan, ale pokus mířil těsně vedle tyče. Poslední minuty se Ratboř vydala ze všech sil, více se tlačila dopředu. To potrestal opět Fila - 4:2. Slavoii se podařilo minutu před koncem výsledek zkorigovat, kdy se prosadil opět Hrstka - 4:3. V závěru se naši borci snažiil vložit vše do útoku a s výsledkem ještě něco udělat, bohužel píšťalka sudího Pešky ukončila utkání bez jakékoliv minuty nastavení.

Utkání bylo bojovné z obou stran, pro oko diváka atraktivní na spoustu branek, jediným špatným okamžikem bylo na obou stranách spousta emocí v prvním dějstvím i za podpory sudího, který svým výkonem neudělal dobrý dojem.