Koula se pomátl. Kvůli jeho zkratu skončil brankář Lebeda v nemocnici

21.10.2012 21:14

Poříčany – Ratboř 4:1

Poříčany – Šestkrát v řadě neprohráli. Sedmý korálek ale nepřidali. Fotbalisté Ratboře v dalším kole I. B třídy prohráli v Poříčanech.

„Na tenhle zápas jen tak nezapomenu," hlesl trenér Ratboře Vladimír Pěkný. „Zápas byl prakticky od zápasu pod jednostranným vedením rozhodčích. Ve 32. minutě došlo k faulu na našeho brankáře, který držel balon v ruce a hráč mu zajel do stojný nohy a zranil mu lýtko. Ten se nemohl pořádně postavit na nohu. Poté, co Brtník snížil, tak přišla ještě šílenější situace, kdy hráč Poříčan Koula zajel ve skluzu oběma nohama do gólmana Lebedy, který zůstal bezvládně ležet. Musela pro něj přijet sanitka, protože se nemohl ani hnout. Když asi po dvaceti minutách odjela, tak bylo z naší strany po fotbale," dodal naštvaný Pěkný.
„Divím se tomu, že jsme ten zápas dohráli, protože jsme všichni měli v hlavách zranění Michala Lebedy. Jenom jsem viděl neúctu k našim hráčům. Je strašný, co někteří hráči na hřišti dokazují a vůbec si neuvědomí, že jde každý druhý den do práce. Je to hrozný a je mi z toho smutno," uzavřel Pěkný.
Branky: 39. Puk, 47. Bobek, 66. Koula, 75. Hlavatý – 57. Brtník. Rozhodčí: K. Macháček. ŽK: 5:2. Diváci: 50. Poločas: 1:0.
Ratboř: Lebeda (58. Hošek) – Hovorka, Skopec, Kemza, Chvalovský – M. Dolejš (70. Vondráček), P. Dolejš, Švarc, Chábera – Brtník, Čmugr (75. Stolárik).