Hošek se svojí nevěstou utekli ze svatební hostiny

02.09.2012 21:29

Ratboř – Sokoleč 3:5


„První poločas byl z naší strany ustrašený. V přihrávkách bylo mnoho nepřesností, které dokázala Sokoleč trestat. Soupeř byl lepší a měl několik gólových příležitostí, které skvěle vychytal gólman Lebeda. Ve 34. minutě se nám podařilo vyrovnat na 1:1, přesto jsme tento výsledek neudrželi a do šatny jsme dostali druhý gól," hlesl trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
„Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že zápas otočíme, což se nám nepovedlo a inkasovali jsme třetí gól. Nezlomilo nás to a s Brtníkem jsme od té doby byli Sokolči vyrovnaným soupeřem. Dokonce jsme ji přehrávali, bohužel z ojedinělého útoku jsme inkasovali na 2:4. Ještě jsme nesvěsili hlavy a šest minut před koncem opět snížili na rozdíl jednoho gólu. Vyrovnání jsme měli na kopačkách, ale ani jednu ze dvou vyložených šancí jsme neproměnili a v nastaveném čase inkasovali gól na konečný výsledek 3:5. Přesto musím kluky pochválit za druhý poločas, za bojovnost a nasazení. Sokoleč byla kompaktní celek, který bude hrát o přední příčky. My jsme nastoupili bez tří hráčů základní sestavy. Myslím, že mladíci si své posty odehráli velice dobře, ale nezkušenost byla znát," dodal Pěkný.
„Předvedli jsme výkon, za který se nemusíme stydět. Jenom škoda, že jsme nedokázali v závěru vyrovnat. Ale ani nepříznivý výsledek nás nezastavil, abychom Romanovi Hoškovi řádně nepogratulovali k sňatku," konstatoval domácí záložník Miroslav Dolejš.
A to bylo na zápase to hezké. Přestože Ratboř prohrála, hráči se veselili. Měli k tomu ale důvod. Jejich spoluhráč Roman Hošek se totiž ženil.
Novomanželé si dokonce udělali čas a společně se svatebními hosty dorazili na druhý poločas. „Roman po zápase kluky odměnil za předvedený výkon výslužkou v podobě řízečků," podotkl trenér Pěkný.
Branky: 34. Chábera, 63. a 84. Brtník. Rozhodčí: Stráník. ŽK: 2:2. Diváci: 70. Poločas: 1:2.
Ratboř: Lebeda – Vondráček, Kemza, Skopec, Hovorka – P. Dolejš, M. Dolejš, Švarc, Stolárik (58. Čmugr) – Chábera, Brtník.