Brtník s Petrem Dolejšem vystříleli Ratboři bod

23.09.2012 22:02

Lysá nad Labem – Ratboř 3:3

Lysá nad Labem – Fotbalisté Ratboře získali v dalším kole nejnižší krajské soutěže bod za remízu v Lysé.

„Začali jsme aktivně. Ve 4. minutě se Brtník dostal do čisté gólové šance, kterou trestuhodně neproměnil. Ve 23. přišel trest a prohrávali jsme 1:0. Probudili jsme se a ve 29. Petr Dolejš po dorážce vyrovnával na 1:1," popsal klíčové momenty prvního poločasu trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
„Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že zápas otočíme. To se také povedlo. Chvíli po změně stran po faulu na Čmugra byla rozhodčím nařízena penalta, kterou Petr Dolejš proměnil. Ještě jsme se radovali z vedení a minutu na to Lysá vyrovnala. Přestali jsme hrát a o dalších osm minut později jsme dostali třetího góla. Chvíli nám trvalo, než jsme se probudili ze šoku a pět minut před koncem jsme Brtníkem vyrovnali. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo. Myslím, že tento zápas jsme mohli vyhrát, ale také prohrát. Nakonec jsme zabojovali a odvezli jsme si cennou remízu," dodal Pěkný.
Branky: 29. a 52. P. Dolejš (2 z PK), 85. Brtník. Rozhodčí: Vyhnal. ŽK: 4:2. Diváci: 60. Poločas: 1:1.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Vančura, Hošek, Hovorka – M. Dolejš, (75. Stolárik), P. Dolejš, Švarc, Chábera – Čmugr (78. Stráník), Brtník.