Z nymburského deníku: Tým Ostré potvrdil roli favorita

08.05.2013 12:39

Ratboř A - Ostrá 1:5

Foto: nymbursky.denik.cz/galerie/nb-fot-ost-rat.html

Ratboř - Lídr fotbalové I.B třídy skupiny C nezaváhal. Borci Ostré vyhráli přesvědčivě o čtyři branky na trávníku Ratboře. Zatímco domácí Ratboř na první jarní vítězství čeká, Ostrá vyhrála šest ze sedmi utkání a jen jednou hrála nerozhodně.

Ostrá vyhrála zcela po zásluze. Jako první šla do vedení, o které po penaltě ve 35. minutě přišla. Hosté mají ale Doseděla. ten dal ve 42. minutě druhý gól hostí a když ihned po změně stran přidal pojistku, bylo hotovo. Pak se hra opticky vyrovnala, ale Ratboř nebyla vůbec nebezpečná. Pak přišli do hry na straně hostí bratři Pukové a ti se podíleli na dalších dvou trefách svého mužstva.
„Konečně se nám povedl zápas," ulevil si po utkání asistent trenéra Ostré Milan Moravec. „Povedlo se nám to jak herně, tak střelecky. Byli jsme lepší po celý zápas. Hru hodně oživili po svém příchodu na hřiště bratři Pukové. Bylo to zasloužené, soupeř nebyl vůbec nebezpečný," řekl k utkání asistent  Moravec.
„Výsledek sice vypadá strašně, ale takový rozdíl ve hře nebyl. A to podotýkám, že jsme opět hráli bez několika lidí základní sestavy. Sice se na to nechci pořád vymlouvat, ale kvůli tomu nemůžeme praktikovat hru z podzimu, protože nám pořád někdo chybí," uvedl trenér poraženého celku Vladimír Pěkný.

Branky: 35. M. Dolejš (z PK) – 8. vlastní, 42. a 47. Doseděl, 85. T. Moudrý, 87. O. Puk. Rozhodčí: Chaloupka. ŽK: 1:1. Diváci: 60. Poločas: 1:2.
Ratboř: Lebeda – M. Dolejš, Souček, Skopec, Hovorka – Vondráček, Chábera, Švarc, Karkoš – Brtník, Hošek (75. Janek).
Ostrá: Pokorný – Cabrnoch, Štěch, Birkuš – T. Moudrý – Nedorost (63. M. Puk), P. Moudrý, Dozorec, Lesyk – Doseděl, Čerych (75. O. Puk).