Z nymburského deníku: Poříčany rozstřílely Ratboř šesti brankami, hattrickem se blýskl Sedláček

21.05.2013 12:47

Ratboř A - Poříčany 1:6

Ratboř - Další tři body si do tabulky krajské I.B třídy ve skupině C připsali fotbalisté Poříčan. Ti rozstříleli celek Ratboře na jeho hřišti. Domácím se poslední době vůbec nedaří.

Utkání rozhodl hostující Sedláček, který nasázel soupeři tři góly. Dvě trefy byly z pokutových kopů. Domácí sice vedli, ale pak už stříleli branky jen hostující fotbalisté.
„Před zápasem jsme měli obrovské problémy se sestavením obrany. Vinou zranění či pracovních povinností se omluvili Mrázek, Margolius, Böhm, Dvořák, Hříbal," vyjmenoval ztráty před utkáním poříčanský kormidelník Vladimír Vostřes. „Do zápasu museli nastoupit ještě nedoléčení Kozlíček s Prejskem a po roce bez fotbalu i Bečka, na střídačce zůstal pouze hráč gardy Hampl. V průběhu prvního poločasu se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí se dostali do vedení po našem zaváhání v obranné činnosti. Do poločasu se nám podařilo Sedláčkem vyrovnat. Druhý poločas ovlivnilo vyloučení domácího hráče po nesmyslném faulu.  V 52. minutě šel Koula sám na brankáře a opět po faulu, který volal po červené kartě, jsme se z penalty dostali do vedení. Když jsme v 58. minutě zvýšili na dvoubrankový rozdíl bylo o zápase rozhodnuto. Domácí v průběhu celého zápasu mířili na naši branku pouze dvakrát, jinak si nic zajímavého nevytvořili," řekl k zápasu Vostřes. „Naši hráči si za výkon zaslouží poděkování, vzhledem k tomu, že někteří i přes zranění a nemoc nastoupili," pochválil hráče poříčanský trenér.
Branky: 9. Brtník – 30., 52. a 67. Sedláček(2 z PK), 58. a 82. Holler, 88. Hampl. Rozhodčí: Kvasnička. ŽK: 4:1. ČK: 48. Kemza (Ratboř). Diváci: 50. Poločas: 1:1.
SK Poříčany: Dřízhal – Bečka,  Prejsek, Touš, Kozlíček (78. Hampl) – J. Hlavatý, Bobek, Puk, Holler – Koula, Sedláček.