Vladimír Pěkný: O osudu utkání rozhodly dvě rychlé branky

14.10.2013 17:51

Sokoleč - Ratboř A 4:0

Sokoleč - Hra na obranu vydržela Ratboři jen do první branky, příliš nezvládla ani standartní situace domácích,  po kterých Sokoleč v osmém kole fotbalové I.B třídy skupiny C dvakrát inkasovala. Nakonec vyhrála 4:0.

„Do 21. minuty se nám taktika perfektně dařila. Jenže při standardce soupeře se nám nepodařilo dostat míč z vápna a inkasovali jsme. Prakticky z rozehrávky ze středu se dostal míč na nohu domácích a s dlouhým pasem mezi stopery si Hovorka poradil k naší smůle. To nám sebralo vítr z plachet. Třetí branka už vlastně znamenala hřebíček do rakve, protože po přestávce Langr nedal hlavou čistou gólovku a Vohnický si šanci zbytečně zkomplikoval. Tím jsme se zbavili možnosti domácí ještě nějak potrápit. Sokoleč nás navíc v závěru potrestala po rohovém kopu čtvrtou brankou. Myslím si, že rozhodly ty dvě rychlé branky. Musím ale uznat, že domácí hráli velice dobře a jejich vítězství je zasloužené," řekl po utkání trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
Branky: 21. Černý, 22. Hovorka, 36. Čáp, 80. Šťastný. Rozhodčí: Pavlíková. ŽK: 1:4. Diváci: 80. Poločas: 3:0.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Souček, Hošek, M. Dolejš – Langr, Švarc, P. Dolejš (86. Gulyás) Gembiczki – Vohnický, Kopecký,(86. Stráník).