Skopec odmítl tři body

21.04.2013 20:09

Ratboř A - Lysá nad Labem 2:2

Ratboř - Utkání dvou mužstev z popředí tabulky fotbalové I. B třídy skupiny C mělo dobré fotbalové parametry.

Vše podstatné se odehrálo během prvního poločasu. Domácí Ratboři, která stále čeká na první jarní vítězství, utekl začátek zápasu, kdy se nechala zaskočit aktivní hrou soupeře. Ten svůj výkon korunoval i vstřelenou brankou.
Ratboř se brzy vzchopila a vyrovnala nejen hru, ale dvěma brankami se dostala do vedení, které bohužel těsně před poločasem ztratila.
Druhý poločas už větší brankové příležitosti nepřinesl, přesto hra kopírovala nastolený trend z první poloviny. Blizoučko vstřelení třetí branky byla Ratboř v 82. minutě. Nestalo se tak, protože míč z hlavy Skopce skončil na břevně a utkání tak dospělo k nerozhodnému výsledku.
„Hosté hráli od začátku rychlý a důrazný fotbal, my jsme se skutečně jen bránili. Takto to pokračovalo řekl bych do 25. minuty. Potom jsme převzali iniciativu a vyjádřili ji i brankami, tu druhou dal Švarc přímo z rohu. Bohužel náš výkon byl potom ovlivněn odchodem zraněného Hoška. Zbytečně jsme před vápnem faulovali a z trestného kopu inkasovali. A to nebylo všechno. Pro zranění musel po přestávce odstoupit také Gembiczki, který do té doby předváděl vynikající fotbal. Jinak jsem ale s výkonem kluků spokojený, hlavně za druhý poločas. Lysá se u nás představila jako výborné mužstvo a s jejich trenérem jsme se shodli, že se hrál dobrý a hlavně férový fotbal," řekl po utkání trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
Branky: 29. Gembiczki, 32. Švarc - 14. Novák, 43. Kadeřábek. Rozhodčí: Meščan. ŽK: 2:2. Diváci: 40. Poločas: 2:2.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Kemza, Hošek (42. T. Fedor), Hovorka – L. Fedor, Švarc, M. Dolejš, Karkoš – Gembiczki (64. Souček), Chábera.