Senzace. Ratboř zastavila vítězné tažení Vykáně

06.10.2013 19:00

Ratboř A - Vykáň 2:2

Ratboř - Dosud neporažená Vykáň přišla v Ratboři o první body ve fotbalové I.B třídě skupině C. Ratboř suveréna skupiny potrápila. Ten musel dvakrát dotahovat vedení domácích, pro které se výsledek 2:2 na domácím hřišti stává oblíbeným.

„Hráli jsme na obranu a čekali, co soupeř vymyslí, protože zatím všechna utkání vyhrál a nastřílel i nejvíce branek," prozradil úspěšnou taktiku trenér Ratboře Vladimír Pěkný a pokračoval: „Navíc se nám podařilo po rohovém kopu vstřelit Hoškem hlavou branku, což nám hrálo do karet. Hosté sice srovnali, ale hráčům se dařilo plnit určenou taktiku na jedničku. Stejné to bylo i po přestávce a znovu nám po brejku Chábery přálo štěstí," podotkl trenér Pěkný.
V 69. minutě mu ale zatrnulo. „Když musel Chábera po druhé žluté z hřiště, příliš nadějí na udržení nerozhodného výsledku jsem nám nedával. Nezdálo se mi, že to ubráníme, tým soupeře byl velice kvalitní a fotbalově na tom byl také velice dobře. Nakonec se ukázalo, že s tím, co jsme na ně připravili, si poradit nedokázali," upřesnil Vladimír Pěkný.
„Myslím si, že při troše štěstí jsme mohli zápas i vyhrát. V gólové šanci byl v 70. minutě Kruliš, potom ještě Dolejš a znovu Kruliš. Ale za dobrou práci musím klukům skutečně poděkovat, zvládli utkání jak takticky, tak herně. I bez čtyř zraněných a v deseti lidech jsme s lídrem sehráli vyrovnaný zápas a jak říkám, při troše štěstí to mohla být i výhra," uzavřel trenér Pěkný.

Branky: 10. Hošek, 50. Chábera – 16. Kopecký, 56. Dlouhý. Rozhodčí: Glogar. ŽK: 6:2. ČK: 69. Chábera (R). Diváci: 60. Poločas: 1:1. 

Ratboř: Lebeda – Skopec, Souček, Hošek, M. Dolejš – Langr, P. Dolejš, Chábera, Gembiczki (60. Kruliš) – Čmugr (88. Stráník), Vohnický.