Ratboři to doma konečně vyšlo

19.10.2013 20:00

Ratboř - Sadská 3:0

Ratboř - Konečně to Ratboři doma vyšlo, slaví vítězství, a to v poměrně důležitém utkání fotbalové I.B třídy skupiny C. Hosté ze Sadské jsou na tom v tabulce podobně jako domácí a každé body ze vzájemných zápasů znamenají naději na klidnější přezimování

„Tabulka je prakticky rozdělaná na dvě poloviny, my musíme s mužstvy z naší poloviny bodovat a to se nám povedlo," uvedl trenér Ratboře Vladimír Pěkný. Už v prvních třech minutách se domácí dostali do slibných gólových příležitostí, u kterých byl pozdější úspěšný střelec Hošek. Z počátečního náporu Ratboř kýžený úspěch nevydolovala, podařilo se jí to až před uplynutím první třetiny hry. „Při troše štěstí jsme mohli rozhodnou dříve, ale zvládli jsme to. Myslím si, že jsme dnes hráli velice dobře, od vstřelené branky to možná bylo ještě lepší. Hosté nás trochu v úvodu druhého poločasu přehrávali, bylo to ale bez šancí na vyrovnání. Postupně jsme znovu převzali iniciativu a výsledkem byly další dvě branky. Dnes jsem spokojený jak s výsledkem, tak výkonem. Kluci bojovali příkladně," chválil hráče trenér Vladimír Pěkný.
Branky: 28. Švarc, 63. a 80. Hošek. Rozhodčí: Kudrjavcev. ŽK: 3:4. ČK: 76.Nedbal (S). Diváci: 50. Poločas: 1:0. Ratboř: Lebeda – Skopec, Kemza, Souček, M. Dolejš – Langr, Švarc, Chábera (75. Kruliš), Vohnický – Čmugr, Hošek (86. Gulyás).