Ratboř zvítězila na domácí půdě

05.10.2015 17:25

Ratboř - AFK Pečky 5:4

,,Již při rozcvičce jsme utrpěli další ztrátu v podobě zraněného Zbyňka Gembiczkého, který si poranil koleno. Přejeme mu brzké uzdravení a návrat k fotbalu. Do samotného zápasu jsme vstoupili dobře. Brzy jsme vedli 2:0. Bohužel jsme se nevyvarovali chyby a soupeř brzy snížil. Chvíli na to i vyrovnal. Ještě do poločasu nám vedení vrátil Stráník, to nám však nebylo nic platné, neboť ještě před odchodem do kabin jsme potřetí inkasovali. Ve druhé půli jsme si vytvořili více šancí než soupeř. Odměnou nám byly dvě branky v pečecké síti a další nevyužité šance. Hostům jsme dovolili snížit po naší lehkovážnosti. Na konci zápasu už jsme to naštěstí ukopali a Pečkám vyrovnat nedovolili. Výhra vzhledem k vyrovnanosti celé soutěže je pro nás velice cenná. Pečky mají mladý a šikovný tým, zejména směrem dopředu, kde nás zlobili oba dva jejich útočníci," nechal se po zápase slyšet trenér domácí Ratboře Vladimír Pěkný.
„Utkání jsme začali nesoustředěně a v osmé minutě prohrávali 0:2. Na to jsme naštěstí dokázali zareagovat a vyrovnali, ale v 33. minutě 
z ofsajdu jsme opět prohrávali. Do přestávky se nám podařilo vyrovnat na 3:3. Začátek druhého poločasu jsme nepohlídali a opět jsme prohrávali. Naše nemohoucnost pokračovala, v 63. minutě nebyl nikdo schopen odkopnout balon a bylo to opět o dva góly. Přesto jsme to nezabalili a v 66. minutě pěknou střelou snížil Růžička. Na soupeře jsme vyvinuli tlak, ale srovnat se nám nepodařilo. Kaňkou utkání byl zlomený bérec Hanzelína, kterému přejeme brzké uzdravení," uvedl trenér Peček František Hovorka.
Branky: 2. Vohnický, 8. Kemza z PK, 33. Stráník, 52. Dvořák, 64. Švarc – 10., 24., 44. a 66. Růžička. Rozhodčí: Vosejpka. ŽK: 1:1. Diváci: 60. Poločas: 3:3.
Ratboř: Jeřábek – M. Adámek, Kemza, Vančura, Hovorka – J. Adámek (74. Sova), Dvořák, Švarc, Dolejš – Vohnický, Stráník (87. Vondráček).
AFK Pečky: Hemmer – Macháček (19. Hovorka), Malý, Ružinský, Havelka (46. Dolejš) – M. Ontl (64. Soukup), Modrovič, Moravec, Hanzelín – Růžička, Jedlička.

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/cesky-brod-b-vitezi-konarovice-jsou-na-cekane-20151006.html