Ratboř získala další tři body

22.09.2015 21:19

Ratboř - Konárovice 4:2

„V tomto zápase jsme chtěli napravit zaváhání z minulého kola a doma zvítězit. Do vedení jsme šli již v 11. minutě, když se levačkou prosadil Dvořák. Hosté svou šanci neproměnili, a tak ve 28. minutě Vohnický zvyšoval po svém úniku na 2:0. Ještě do poločasu vstřelil třetí branku Honza Adámek. Bohužel ve 37. minutě z nenápadné akce hosté snížili, když zpoza vápna vymetli šibenici. Byla škoda, že jsme o půli nevedli vyšším rozdílem, protože šance na to byly. Zkraje druhé půle jsme si zpět uzmuli tříbrankové vedení. Poté jsme do konce zápasu několik šancí spálili a hostům navíc dovolili snížit, když se jejich střelec tváří 
v tvář našemu gólmanovi nemýlil. Se třemi body panuje spokojenost, s předvedenou hrou už méně. Po celý zápas jsme byli lepší, ale ideální výkon to od nás nebyl. Přizpůsobili jsme se pomalejšímu tempu Konárovic. Škoda i několika neproměněných šancí," zhodnotil vítězné utkání lodivod Ratboře Vladimír Pěkný.
Branky: 11. Dvořák, 28. Vohnický, 35. a 48. J. Adámek – 37. Patočka, 75. Jandák. Rozhodčí: Netáhlík. ŽK: 0:0. Diváci: 40. Poločas: 3:1.
Ratboř: Jeřábek – M. Adámek, Kemza, Vančura (46. Skopec, 70. Vondráček), Dolejš – J. Adámek, Dvořák, Švarc, Gembiczki (85. Sova) – Vohnický, Kopecký (65. Stráník).
Konárovice: Svoboda – Kopecký, Žídek, Brunclík – Patočka, J. Pokorný, Jandák, Stempák (60. Kutil), Sojka Havlíček, R. Pokorný.

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/okres-becko-ceskeho-brodu-je-k-nezastaveni-20150922.html