Ratboř zakončila špatnou jarní část porážkou

16.06.2013 21:37

Ratboř A - Radonice 2:3

Ratboř . Fotbalisté Ratboře neprožili zrovna ideální jarní část I.B třídy, což potvrdili i v posledním utkání, když na domácím hřišti prohráli s posledním týmem tabulky.

„Chtěli jsme tento zápas vyhrát a tak jsme k tomu přistoupili. Do dvacáté minuty jsme měli čtyři dobrý šance. Bohužel bez výsledku. Pak se hra vyrovnala, bylo to od vápna k vápnu a nemělo to žádnou šťávu. Poté ale přišla 45. minuta, hosté zahrávali trestný kop a nepokrytý hráč dal na 0:1. Pro nás to bylo docela rána. Druhý poločas se hrálo na jednu branku. Podařilo se nám vyrovnat, kdy po hezký akci skóroval Hošek. Jenomže o chvíli později jsme při rohu hostů zapomněli  na hráče, který jedinou střelou za druhý poločas skóroval. Hru jsme otevřeli, ale za dvě minuty tentýž hráč nám dal další gól. Nám se podařilo už jen kosmeticky výsledek upravit," hlesl trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
„Jsem dost zklamaný, protože jsem věřil, že poslední zápas vyhrajeme a měli jsme na to, abychom ho vyhráli. Opět jsme však zklamali v koncovce," dodal.
Branky: 76. Hošek, 90. Brtník - 45. Tancoš, 83. a 85. Rek. Rozhodčí: Březnovský. ŽK: 1:3 Diváci: 60. Poločas: 0:1
Ratboř: Lebeda (46. Jeřábek) – Vančura, Kemza, Hošek, M. Dolejš – L. Fedor, P. Dolejš, Švarc, Karkoš – T. Fedor (70. Palermo), Brtník.