Ratboř prohrála s Velkým Osekem 8:3

01.10.2015 19:09

Velký Osek - Ratboř 8:3

Foto ze zápsasu Ratboř - Konárovice

„První poločas byl zcela vyrovnaný. My jsme opět brzy inkasovali a museli tak dohánět ztrátu. To se nám naštěstí rychle podařilo. Ovšem naše děravá obranná činnost nabídla soupeři další šance a ten jich dokázal využít už k dvoubrankovému náskoku. My ovšem o minutu později snížili Bayerem na 2:3. Poté se zranil soupeři hráč a jelikož nebyl nikdo na lavičce Ratboře na střídání, tak začala naše přesilovka. Ještě do poločasu vyrovnal Bayer. Ve druhém poločase jsme výrazně přidali a soupeř hrající jen v deseti hráčích již nestíhal. Nám se naopak dařilo využívat naše šance a tak byl zápas jen otázkou skóre. Nutno podotknou, že proti silnějšímu soupeři bychom s hrou, kterou jsme předváděli zvláště v prvním poločase, neuspěli. Jsme také ale samozřejmě rádi, že jsme udrželi domácí neporazitelnost, i když tři inkasované branky v domácím prostředí je prostě moc," našel neduhy na vysoké výhře trenér Velkého Oseka Jiří Sodoma.
„Začali jsme velmi dobře. Vedli jsme 1:0. Pak domácí sice vyrovnali, ale nám se podařilo odskočit na dvougólový rozdíl. Když se nám v 35. minutě zranil Kopecký, museli jsme dohrávat v deseti, protože jsme neměli nikoho na střídání. Před zápasem se nám totiž omluvilo pět hráč. Ve druhé půli měl dvě obrovské příležitosti Vohnický a Gembiczki, bohužel nedali. A to jsem tušil, že bude zle. A bylo. Mrzí mě to, protože na podzim je to náš druhý výbuch," posteskl si trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
Branky: 13. a 57. Koubek, 33., 43. , 65. a 70. Bayer, 82. a 83. D. Adamec – 4. a 32. Vohnický, 28. Gembiczki. Rozhodčí: Holý. ŽK: 0:0. Diváci: 60. Poločas: 3:3.
Velký Osek: Kalinec – J. Adamec (68. M. Černý), L. Černý, Plášil, Šmiřák (78. S. Karban) – Koubek, D. Adamec, M. Koška, Sixta, J. Karban – Bayer.
Ratboř: Jeřábek – Vondráček, Kemza, Vančura, Hovorka – Gembiczki, Kopecký, Dvořák, Stráník – Sova, Vohnický.

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/spanila-jizda-ceskeho-brodu-b-pokracuje-20150929.html