Ratboř nevyhrála ani proti Ostré

05.05.2013 10:08

Ratboř A - Ostrá 1:5

Ratboř – Zatímco na podzim byli černým koněm I. B třídy skupiny C, na jaře je tomu přesně naopak. Fotbalisté Ratboře na své první vítězství stále čekají. Nedočkali se ani doma proti Ostré, s kterou prohráli 1:5.

„Výsledek sice vypadá strašně, ale takový rozdíl ve hře nebyl. A to podotýkám, že jsme opět hráli bez několika lidí základní sestavy. Sice se na to nechci pořád vymlouvat, ale díky tomu nemůžeme praktikovat hru z podzimu, protože nám pořád někdo chybí," uvedl trenér Vladimír Pěkný.
„Proto jsme do utkání šli s tím, že budeme pozorně bránit. Jenomže naše plány se  rozplynuly již v osmé minutě, kdy si po centru Dozorce dal vlastní gól Miroslav Dolejš. Po tomto gólu z nás spadla nervozita a začali jsme hrát. Dostali jsme se do hry a naše aktivita vyústila ve 35. minutě, kdy byl faulovaný Brtník a Miroslav Dolejš vyrovnal. Bohužel vyrovnaný stav jsme do přestávky neudrželi. Po dalším centru naši dva hráči neuhlídali Štěcha a ten měl snadnou pozici ke skórování. Do druhé půle jsme šli s tím, že je to hratelný. Jenomže Doseděl brzy zvýšil na tři jedna. Nás to ale nepoložilo a hráli jsme na půlce soupeře. Velkou šanci měl v 70. minutě Brtník, hlavou však těsně minul bránu. Stejně dopadl Švarcův pokus o dvě minuty později. Když jsme potom při naší standardce nedokázali dokopat míč do brány, přišel odkop a brejk Moudrého, který definitivně rozhodl. Poslední gól Puka již nic neřešil," popsal klíčové okamžiky zápasu Pěkný.
Branky: 35. M. Dolejš z PK – 8. vlastní M. Dolejš, 42. Štěch, 50. Doseděl, 75. T. Moudrý, 86. O. Puk. Rozhodčí: Chaloupka. ŽK: 0:1. Diváci: 60. Poločas: 1:2.
Ratboř: Lebeda – M. Dolejš, Souček, Skopec, Hovorka – Vondráček, Chábera, Švarc, Karkoš – Brtník, Hošek (75. Janek).