Ratboř na výhru stále čeká

14.04.2013 18:01

Sadská - Ratboř A 2:1

Sadská - Fotbalisté Ratboře na své první jarní vítěz:ství v I.B třídě stále čekají. Nedočkali se ani v Sadské, kde prohráli o gól.

„Začali jsme velmi dobře a ve 20. minutě jsme mohli jít do vedení, kdyby se ale trefili Gembiczki a Petr Dolejš. Poté převzali iniciativu domácí, kteří se tlačili do našeho vápna. Některé jejich šance byly i brankové. Nakonec svůj tlak korunovali těsně před přestávkou, kdy Plotovu střelu ještě tečoval Kemza. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že začneme ještě líp než v úvodu, ale domácí nás zaskočili důraznou a tvrdou hrou a po hodině hry zvýšili na dva nula. Pak však přestali hrát a my začali přebírat otěže. A Petr Dolejš po standardní situaci snížil. Na chvíli jsme potom vyklidili pole, ale Sadská toho nevyužila. V závěru jsme se tlačili dopředu a chtěli získat bod. V největší šanci ale neuspěl Chábera, když nevyužil zaváhání domácího brankáře poté, co mu vypadl míč z rukou," popsal klíčové okamžiky utkání trenér Ratboře Vladimír Pěkný. 
„Kdybychom na začátku proměnili ty dvě šance, věřím tomu, že bychom si domů odvezli minimálně bod," dodal.
Branky: 43. Plot, 60. Čapek - 64. P. Dolejš. Rozhodčí: Matoušek. ŽK: 2:3. Diváci: 45. Poločas: 1:0.
Ratboř: Lebeda – Skopec (60. M. Dolejš), Kemza, Hošek, Karkoš – Hovorka, P. Dolejš, Švarc, Gembiczki – T. Fedor, Chábera.