Přípravné utkání v Suchdole

16.08.2017 09:04
Suchdol - Ratboř 3:1
"Našich 7 hráčů je na dovolené a s velmi pozměněným týmem jsme odjeli odehrát přípravné utkání do nedalekého Suchdola. Začátek zápasu se nám povedl a hned v 9. minutě utkání po pěkné kombinační akci od Honzi Adámka dává druhý Honza, a to Trojan, na 1:0.
Z vymyšlené penalty, kterou odpískal rozhodčí v 17.minutě, vyrovnávají domácí na 1:1. Bohužel se nám v zápětí zranil Honza Trojan a již do zápasu nenastoupil. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou. Ve 35. minutě píská rozhodčí další penaltu, která ovšem byla a domácí zvyšují na 2:1. Rozehráváme z půlky a míč napálil Roman Hošek, ale bohužel letěl těsně vedle branky. Pokud by trefil, bylo by to 2:2. Gólman na jeho střelu vůbec nereagoval. Do konce poločasu se již nic vážného nastalo.
Druhý poločas je vidět, že nám docházejí síly. Domácí nás začínají přehrávat. Po rohovém kopu v 52. minutě zvyšují domácí hlavou na 3:1. Za dalších 10 minut nařizuje rozhodčí oprávněně další pokutový kop, ale domácí hráč posíla balón vedle branky. Z naší strany to bohužel druhý poločas nebylo dobré. Nepřesnost, pomalá kombinace a špatné přihrávky nahrávali domácím, a tím jsme se často dostávali pod tlak. Naši jedinou pořádnou střelu za druhý poločas poslal Roman Hošek ze 30m, ale domácí gólman byl připravenej.
V tomto utkání bylo znát, že nehrají a chybějí - Jeřábek Denis, Pechar Jiří, Benjamin Mbemba, Dvořák Libor, Mráček Eda, Nožička Petr, Gembiczki Zbyněk."
Sestava:
Vondráček Marek, Kemza David, Franc Tomáš, Švarc Víťa, Vondráček Jakub, Adámek Marek, Hošek Roman, Kopecký Michal, Uher Martin, Adámek Jan, Trojan Jan.
Na střídání byli připraveni:
Kruliš Ladislav, Tichý Milan a Tichý Dominik
Trénér - Pěkný Láďa
Asistent trenéra - Benc Pepa
 
V dalším zápase přivítáme doma v sobotu 19.8.od 17.30 hod. ČERVENÉ  PEČKY