Premiéra Ratboři nevyšla

08.09.2013 15:23

Ratboř A - Poříčany  1:3

Ratboř - Poprvé nastoupili v nové sezoně na domácím hřišti, premiéra před vlastními fanoušky jim ale nevyšla. Fotbalisté Ratboře ve třetím kole I. B třídy nestačili na Poříčany.

 

„Začali jsme vcelku dobře. Hra byla vyrovnaná do chvíle, kdy přišel první rohový kop hostí, který neobsazený Sedláček proměnil. Od této chvíle jsme se dostali pod tlak, který vyústil v druhý gól, který byl úplně zbytečný. Pak jsme se dostali do šancí i my. Ale šance Kopeckého a Hoška zůstaly neproměněny. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že zlepšíme hru, což se nám povedlo a začali jsme hosty přehrávat. Tuto převahu jsme korunovali po hodiny hry gólem na 1:2. Vytvořili jsme si tlak, ale nedokázali jsme proměnit žádnou vytvořenou šanci. Naši otevřenou hru soupeř potrestal devět minut před koncem. I potom jsme měli minimálně dvě tutovky, ale nebylo nám přáno skórovat a stav utkání se už nezměnil. Myslím si, že jsme sehráli dobré utkání, bohužel se špatnou koncovkou, což se nám vymstilo," konstatoval trenér Ratboře Vladimír Pěkný.
Branky: 63. Kopecký – 15. a 26. Sedláček, 81. Bobek. Rozhodčí: Mansour. ŽK: 0:1. Diváci: 60. Poločas: 0:2.
Ratboř: Lebeda – Vondráček (70. Souček)), Kemza, Hošek, M. Dolejš – Langr, P. Dolejš, Švarc, Karkoš (54. Čmugr) – Vohnický, Kopecký.