Čekání na výhru stále trvá

26.05.2013 22:36

Libice nad Cidlinou – Ratboř A 2:1

Libice nad Cidlinou – Fotbalisté Ratboře na první jarní výhru v nejnižší krajské soutěži stále čekají. Nedočkali se jí ani v duelu dvou nováčků.

„Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a hlavně neinkasovat, což se nám bohužel opět nepodařilo a ve třetí minutě jsme po rohovém kopu inkasovali. Od této chvíle jsme hráli pohledný zápas, kdy se Tomáš Fedor dostal do vyložených šancí, které ale neproměnil. Myslím si, že jsme mohli v prvním poločase alespoň vyrovnat," uvedl trenér Ratboře Vladimír Pěkný.

„Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že zápas minimálně srovnáme. Naše snaha však vždy skončila na vápně. Potom přišla 72. minuta po faulu Chábery rozhodčí odpískal pokutový kop, který domácí proměnili. O tři minuty později Hošek z přímého kopu snížil na 2:1. Po tomto gólu jsme dostali domácí pod tlak, ale v utkání jsme již nestihli dát žádnou branku. Asi také proto, že utkání bylo o čtyři minuty kratší. Myslím si, že by tomuto utkání slušela remíza. Za předvedený výkon musím kluky pochválit," dodal Pěkný.

Branky: 3. Hanuš, 72. Pořízek PK – 75. Hošek. Rozhodčí: Březnovský. ŽK: 1:3. Diváci: 80. Poločas: 1:0.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Kemza, Hošek, Karkoš – Hovorka, Švarc, P. Dolejš, M. Dolejš – T. Fedor, Chábera.